Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Om Salongen

Fröken Väster väljer att jobba med produkter som har minsta möjliga negativa påverkan på din hälsa och på vår miljö. Ekologisk inriktning innebär att jag tar avstånd i största möjliga mån från en mängd kemiskt skadliga ämnen.


Det finns ämnen i traditionella färger och skönhetsprodukter som kan vara starkt allergiframkallande, cancerframkallande och hormonstörande. Istället arbetar jag med alternativ som vi och vår miljö mår bra utav dessutom med fantastiska och naturliga resultat. På Fröken Väster finns en holistisk tanke kring salongen från rengöringsprodukter, materialval av arbetsverktyg till vad som bjuds till fika.


Jag heter Sara Hagblom och driver Fröken Väster. Med stor noggrannhet och lyhördhet vill jag se vad just ditt hår behöver för att må bra och komma till sin rätt i form och färg. Jag har arbetat som frisör i tjugo år och redan 2007 valde jag den gröna vägen. Utvecklingen inom det området går framåt med stormsteg och jag gläds åt att ständigt utvecklas med det. Jag älskar mitt yrke, alla möten och den livsstil det ger mig.

Varmt Välkomna
Sara Hagblom